Thise Mejeri

Overgiv dig aldrig nej-sigerne

Udgangspunktet

Thise Mejeri overgiver sig aldrig. Og det er vi mange, der er glade for. For uden deres kamp for økologisk mejeriproduktion havde køleskabene i de danske supermarkeder med garanti set meget anderledes ud i dag. Det lærte vi meget mere om, da vi fik muligheden for at skabe et nyt website til Thise. Vi var som bureau blevet valgt – ikke alene på baggrund af vores kommunikative evner, men også fordi vi gennem et årti har arbejdet aktivt med mad og opskrifter.

 

Løsningen

Gennem en proces af workshops og interviews, fik vi lov til at møde den smittende energi, der stadig er hemmeligheden bag mejeriets store succes. Den fandenivoldsk pionerånd der startede Thise, flyder nemlig stadig gennem virksomheden, og vi fik mulighed for at putte den helt forrest, ved at skabe statements, der indkapsler ånden.

Workshops og møder blev kogt ned til den kommunikative essen og naturlige struktur på sitet, og efter lange timer i køkkenet og i koderne skabte vi et site, hvor du både kan lade dig inspirere af deres historie, deres opskriftsunivers og deres produkter i et univers, hvor funktionalitet og indhold smelter sammen.

 

 

Mockup-Thise-m.-frame-v2

Flere cases