Konkurrencebetingelser og persondatapolitik

Konkurrenceperiode

Lodtrækningen om deltagelse ved Cloettas Sliktopmøde 2020 afholdes i perioden 3/3 2020 til og med 12/3 2020. Selve Sliktopmødet 2020 afholdes d. 21. og 22. marts 2020.

Sådan gør du

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde tilmeldingsformularen. Når du har udfyldt tilmeldingsformularen, er du med i lodtrækningen om en plads til dig selv og op til 2 af dine venner/familiemedlemmer på Cloetta Sliktopmøde 2020 i Kolding. Du kan kun deltage én gang.

Generelle betingelser for deltagelse

For at deltage skal du være fyldt 18 år, være bosat i Danmark og have en gyldig e-mail. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Konkurrencen er udviklet af Cloetta Danmark. Konkurrencen afholdes af Lahme ApS på vegne af Cloetta Danmark, og den er på ingen måde associeret med eller sponsoreret af Facebook.

Vindere og præmier

Efter konkurrenceperioden findes der 50 vindere af præmien: en plads til dig selv og op til 2 venner/familiemedlemmer på Cloetta Sliktopmøde 2020 i Kolding. Præmien kan ikke returneres eller ombyttes.

Vindere findes ved lodtrækning imellem tilmeldinger i SurveyMonkey og kontaktes via mail senest 13/3 2020. Svarer vinderen ikke inden for 72 timer, forbeholder Cloetta Danmark sig retten til at trække en ny vinder.

Persondatabeskyttelse

Cloetta Danmark er dataansvarlig og håndterer personlige oplysninger i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU’s persondataforordning (GPDR).

Vi indsamler dit navn samt øvrige nødvendige kontaktoplysninger for at kunne behandle din deltagelse i konkurrencen. Alle deltageres kontaktoplysninger indsamles af Lahme Kommunikation, der er databehandlere på vegne af Cloetta Danmark, som er dataansvarlig.

Kontaktoplysningerne vil udelukkende blive brugt til at kontakte konkurrencens vindere. Oplysningerne kan blive overført til Cloetta Danmark til samme formål. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Oplysningerne vil blive slettet senest 3 uger efter, konkurrencen er afsluttet, medmindre du er udtrukket som vinder. Vindernes oplysninger vil blive slettet, så snart eventet er afholdt.

Du kan til enhver tid:

  • Forlange at få udleveret personlige oplysninger, som vi har om dig
  • Spørge os om at rette dine data
  • Anmode om at få slettet dine data
  • Trække dit samtykke tilbage
  • Indgive en klage til databeskyttelsesmyndigheden: Datatilsynet på info@datatilsynet.dk, hvis du mener, at vi overtræder dine rettigheder i henhold til persondataforordningen [GDPR] – EU Forordning 2016/679

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder som registreret i forbindelse med konkurrencen, så kontakt venligst Cloetta Danmark på: Cloetta.Panel@cloetta.dk

Ansvar og forbehold

Cloetta Danmark er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ved mistanke om snyd forbeholder Cloetta Danmark sig retten til at ekskludere brugere uden varsel. Yderligere forbeholder Cloetta Danmark sig til enhver tid retten til at fjerne upassende indhold på Cloettas Facebookside samt til at tilpasse betingelser og mekanik for nærværende konkurrence.

Cloetta Danmark frasiger sig ethvert ansvar for:

  • Virus eller anden skade på brugerens computer som følge af deltagelse i konkurrencen.
  • Materiale, der lægges på https://www.facebook.com/MalacoMoments/ af brugerne.
  • Cloetta Danmark bærer intet ansvar for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelser i forbindelse med konkurrencen.

Konkurrencen er arrangeret af:

Cloetta Danmark
Vallensbækvej 18 D
2605 Brøndby Danmark

Eventuelle spørgsmål angående konkurrencen kan stilles påMalacos Facebook side:

https://www.facebook.com/MalacoMoments/