Kurser og foredrag

Hvis du selv vil forbedre dine evner indenfor branding og tekstforfatteri, lærer vi dig alt, hvad vi ved, lige her.

Kurser

Vores kurser er altid konkrete, tager altid udgangspunkt i teoretisk viden såvel som praktisk erfaring – og alt sammen ud fra princippet om, at viden først er noget værd, når man deler den.

Vores kursusdeltagere modtager altid viden, redskaber og ideer, der kan implementeres i deres arbejdsliv, så udbyttet er konkret.

Vores klassiske kurser omfatter kurser i:

  • Kreativt Tekstforfatteri
  • Brand Building
  • Kreative processer

Alle kurser afholdes jævnligt i Lahme-regi – men kan også bookes specifikt til din virksomhed

Foredrag

Vores trendforskning danner grundlag for en lang række foredrag hvert år. Trendforskningen er afgørende for mange danske og internationale virksomheder, som vil inspirere deres medarbejdere og sikre, at udvikling af nye ydelser, produkter og strategier tager udgangspunkt i fremtiden og ikke blot i, hvordan verden ser ud lige nu.

Vores udgangspunkt er forbrugerorienteret – det betyder, at vi analyserer, hvordan vi alle påvirkes i vores beslutningsgrundlag, hvilke store megatrends, der kommer til at spille ind på vores hverdag, men også hvilke meget konkrete mikrotrends, vi ser ind i.

Vi holder generelle trendforedrag, branchespecifikke foredrag, men også trendupdates som del af strategiprocesser eller udviklingsprocesser. Herudover holder vi foredrag om generationskløften på arbejdsmarkedet – også dette er funderet i vores dybdegående trendarbejde.

Julia Lahme bookes gennem Athenas.