TRENDSEMINAR 2020-2021: De nye forbrugere: Mød Glowcalisten, Henry og alle deres venner

Vil du vide, hvilke temaer, tanker og muligheder der kommer til at påvirke dig, os og forbrugerne i de kommende år? Vil du kigge med i krystalkuglen og være blandt de første, der genkender de bevægelser, der vil rykke i os alle sammen fra årsskiftet og frem? Vil du vide, hvilke overvejelser vi alle er nødt til at gøre os, når vi vil være tæt på vore kunder og de udfordringer, de står overfor?

Så vil vi invitere dig til at deltage ved MiniMagasin Live, som vi afholder for første gang nogensinde i november i år. Vi præsenterer dig for trends, tendenser, strømninger i (frem)tiden og ikke mindst for gode eksempler, du kan bruge i den måde, du skal forholde dig til de kommende år på i dit arbejde.

Ud over at du bliver et foredrag og et glas vin rigere, vil du være blandt de allerførste, der får vores trendrapport i hånden til at tage med hjem og bruge på din vej ind i dit nye år.

NB: Der er tale om små, lukkede og eksklusive events med meget begrænset deltagerantal.

Vi åbner dørene klokken 16.30, foredraget begynder 16.45 og varer ca en time og et kvarter inkl. mulighed for spørgsmål.

Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Vogn 2, indgang 3H, 8000 Aarhus

Køb billet: Aarhus, 27. januar 2020