MiniMagasin

Vi synes, det er langt mere interessant at tale om, hvad der rykker på sig indenfor den vidunderlige forandrende kommunikationsverden, frem for kun at fortælle dig nyheder om os selv.

I vores nyhedsbrev – som vi har har døbt Lahmes Minimagasin – holder vi dig løbende opdateret på den nyeste viden indenfor trends, kommunikation og branding, fordi vi tror på, at det altid kommer godt tilbage, hvis man tør dele sin viden.

Det er i MiniMagasinet, vi deler vores trendarbejde, og det er her, vi viser eksempler på, hvad fremtiden kan bringe. Det er også i MiniMagasinet, vi sørger for at dele ud af helt konkrete eksempler, historier og fakta, der kan bakke op om dit arbejde og din idéudvikling.

Når du skriver dig op, får du desuden vores tre e-bøger om Brand Awakening ganske gratis i din indbakke – den første lander hos dig, når vi har registreret din tilmelding.

Skriv dig op nedenfor, og giv dig selv muligheden for at blive inspireret, underholdt og altid opdateret på det vigtigste indenfor trends, tendenser og kommunikation.