Sådan arbejder vi

Vi skaber strategiske og kreative kommunikative løsninger til virksomheder, der ønsker at Lahme mere.

Det magiske resultat ved at Lahme er, at dem, du kalder på, giver dig den opmærksomhed, du fortjener, fordi det er opmærksomheden værd.

Vi bygger og konsoliderer brands og produkter, designer visuelle identiteter, konceptualiserer og eksekverer strategiske kampagner, og vi kniber os dagligt i armen over, at vi får lov til at leve af noget, vi elsker.

Vores baggrund er lige dele akademisk og kreativ, og vores behov for at skabe er grunden til, at vi trækker vejret. Så når vi ikke låner vores kommunikative evner til vores kunder, bruger vi dem på at udgive bøger, lave musik, visuel kunst, fotografier og meget mere.

Vores fremgangsmåde er altid Trendforskning, Strategi & Eksekvering:

1. Trendforskning

Trendforskning er vores fundament.

Vi lægger store kræfter i at beskæftige os med i morgen, så vi kan være gode i dag.

Vores arbejde er baseret på de indsigter, vi når til gennem vores analytisk funderede og fortløbende trendarbejde.

Hvert år udgiver vi en rapport, og i mere end fem år har samfundsudviklingen vist, at vores forudsigelser holder stik, så det er med stor tryghed, at vi baserer vores kommunikative løsninger på vores egen trendforskning.

Vores fremgangsmåde er altid:

2. Strategi

Strategien bliver lagt (og udfordret) sammen med dig.

Vejen til målet er sjældent lige, og en af vores fornemmeste opgaver er at sikre, at strategien altid følger med tiden.

Der er ikke noget, der hedder business as usual – eller det er der, men ikke hos os.

Ud af respekt for tidernes skiften, målgruppernes foranderlighed og teknologiens udvikling sikrer vi, at strategien ikke blot dækker over det, der altid har virket – men at den virker nu.

3. Eksekvering

Eksekvering er midlet til at nå i mål.

For nogle er det en landsdækkende marketingskampagne, for andre er det en rebranding. For nogle er det en ny SoMe-strategi, for andre er det presseføring.

For de fleste er det en kombination af flere kommunikative løsninger, der tilsammen udgør det smukke kommunikative fartøj, der får os i mål.

Og så skulle man tro, at vi var færdige …

Opgaven er løst, og resultatet er opnået. Men her kommer kickeren: vi arbejder faktisk kun sammen med mennesker, vi kan lide.

Det betyder, at vi drager omsorg for vores samarbejde og helt naturligt følger op på opgaven, og de muligheder, der opstår af, at vores kunder har fået en større kontaktflade med omverdenen, end de havde før, de begyndte at Lahme.

Flere af vores kunder har vi derfor nydt selskabet af i mange år, og det skyldes blandt andet vores samarbejdsetik, som du kan læse meget mere om.