Samarbejdsetik

Vi har arbejdet længe i kommunikationsbranchen, og det er tydeligt for os, at vi gør tingene på vores egen måde.

Vores samarbejdsetik beskriver, hvordan vi går til det allervigtigste i vores hverdag – samarbejdet med dig:

Vi er nysgerrige

Vi er nysgerrige på, hvem du er, og hvordan du arbejder. For at vi kan skabe noget sammen, er det essentielt, at vi etablerer en fælles forståelse for hinanden og vores respektive måder at arbejde på. Vi lærer dig og jer at kende, og skaber sammen et rum, hvor vi bliver enige om, hvordan vores samarbejde skal fungere, og hvad vi kan forvente af hinanden.

Vi er med dig

Vi arbejder ikke for dig, vi samarbejder med dig. Vi respekterer din faglighed, du respekterer vores, og sammen kan vi bygge noget fantastisk.

Vi inspirerer hinanden

Det handler ikke om at få ret – det handler om at skabe den rigtige løsning. Det kan være, at du selv har den perfekte kampagnesætning – vi kan måske gengælde med et forslag til dit næste produkt.

Sjøst, det må gerne være sjovt!

Vi går på og til vores arbejde med en enorm glæde. Den har vi ikke tænkt os at skjule. Det behøver du heller ikke. Man kan heldigvis sagtens være professionel og smile imens.

Vi yder en service og har rådgivningspligt

Vi stiller alle vores evner til din rådighed, hvilket også inkluderer muligheden for, at vi rådgiver dig til at gå en anden vej, end du først havde forestillet dig. I sidste ende er det altid dig, der bestemmer, men vi afdækker mulighederne sammen.

Gode Vibes Altid

Vi går enormt langt for at etablere og fastholde et godt samarbejde. Det betyder, at vi lytter til dine behov, og at vi altid taler pænt til hinanden. Skulle der mod forventning opstå problemer, håndterer vi dem konstruktivt. Altid. Det er sådan, vi sikrer den positive energi i alle vores projekter. Den positive energi, vi forhåbentlig kan få lov til at tilføre vores samarbejde, hvis du synes, at vi skal Lahme sammen.

Nu er spørgsmålet bare:
Skal vi Lahme sammen?